Gustarea favorită a zeilor: Zuzu Divin – iaurt în stil grecesc, este fin, cremos și gustos! Un ingredient secret perfect pentru rețetele tale preferate de pe Flaveur.ro!
Alege-o pe cea care îți place și bucură-te de o adevărată experiență culinară!
Se bat ouăle cu telul împreună cu zahărul și scorțișoara. Se adaugă pe rând esența de vanilie, iaurtul și bananele coapte pasate cu furculița. Se incorporează treptat făina, amestecată cu sarea...
Se pune într-un bol somonul (gătit la cuptor, curățat de piele și oase) și se amestecă cu somonul afumat tocat, crema de brânză și iaurtul. Se asezonează cu sare, piper și suc de lămâie, după gust...
Dovleacul se curăță de semințe și se taie felii. Se pun într-o tavă și se toarnă deasupra 50ml din uleiul de măsline, zahărul brun și câte un vârf de linguriță de scorțișoară, nucșoară și ghimbir măcinat...
Se pune într-un robot de bucătărie ceapa, usturoiul, sucul de lămâie, chimion, iaurt și se procesează. Se acoperă puiul cu sosul, se masează bine și se marinează la frigider 2-3 ore...
Iaurtul se amestecă cu suc de lămâie și miere, după gust. Opțional se poate adăuga esența de vanilie. Se toarnă iaurtul în formele folosite și se decorează cu felii de caise, căpșuni, afine și se presară granola...
Secționăm merele cu ajutorul unui cuțit și eliminăm miezul cu o lingură. Într-un bol, adăugăm nucile, scorțișoara, nucșoara și mierea și amestecăm bine ingredientele...
Tăiem perele în patru, în mod egal. Într-un bol adăugăm sucul de portocale, scorțișoara și mierea și amestecăm bine ingredientele, până când compoziția devine omogenă...
Mixăm ouăle într-un bol, împreună cu iaurtul și laptele. Ulterior, adăugăm zahărul, praful de copt și făina și amestecăm până la omogenizarea compoziției...
Spargem ouăle într-un bol, adaugăm iaurtul, esența de vanilie, coaja și sucul de portocale. Cu ajutorul unui tel amestecăm compoziția, adăugăm făina și uleiul și continuăm să amestecăm până când compoziția devine omogenă...
Așezăm roșiile cherry într-o tavă de ceramică, adăugăm coaja de lămâie, usturoiul tocat, chimion și sare. Peste, adăugăm ulei și cimbru, de preferat să fie proaspăt...
Spargem ouăle într-un bol, adăugăm iaurt, sare, piper și amestecăm ingredientele cu ajutorul unui tel. După ce compoziția s-a omogenizat, adăugăm cașcavalul ras...