NEGRESĂ CU IAURT ȘI BANANE

Ingrediente

  • 1 iaurt Zuzu Divin cu 2% grasime
  • 2 banane mici
  • 5 linguri rase carob
  • ½ linguriță pudra de vanilie (optional)
  • 1 linguriță praf de copt bio
  • 3 oua
  • o lingură zahăr (optional)
  • 120g faină albă de grâu

MOD DE PREPARARE

Într-un bol mixăm iaurtul cu ouăle, apoi adăugăm pe rând zahărul, vanilia, praful de copt, carobul, făînă, continuând să mixăm după fiecare. Integrăm și bananele tăiate cubulețe amestecând cu o spatulă. Punem compoziția într-o formă de silicon, ceramică / yena unsă cu unt sau tapetata cu hârtie de copt. Eu am folosit o formă rotundă cu diamentrul de 25cm. Coacem prăjitură în cuptorul preîncălzit la 180 grade C pentru 40 de minute sau până trece testul cu scobitoarea! Iese pufoasă și nemaipomenit de bună! Poftă mare!