ȘARLOTĂ DE IAURT CU CAROB

Ingrediente

  • 2 iaurturi Zuzu Divin 10% grăsime
  • 200 ml lapte Zuzu Bio
  • 3 ouă
  • 2 linguri carob
  • 2 linguri amidon de porumb (sau de cartofi)
  • o lingură zahăr (opțional sau în funcție de preferințe)

MOD DE PREPARARE



Într-un bol mixăm laptele cu ouăle, carobul, zahărul și amidonul. Punem compoziția într-o crăticioara la foc mic. În momentul în care începe să se încălzească vom amestecă încontinuu cu un tel până se îngroașe. Când compoziția s-a îngroșat adăugăm iaurturile Zuzu Divin și amestecăm energic cu țelul. Mai lăsăm pe foc aproximativ 1 minut amestecând continuu. Luăm de pe foc și lăsăm la răcit la temperatura camerei. Dacă dorim să se întărească mai mult atunci o vom bagă și la frigider pentru câteva ore. O putem servi cu fructe la micul dejun sau cu cereale. De asemenea, poate fi folosită că și crema la torturi sau prăjituri. Poftă bună!