Gustarea favorită a zeilor: Zuzu Divin – iaurt în stil grecesc, este fin, cremos și gustos! Un ingredient secret perfect pentru rețetele tale preferate de pe Flaveur.ro!

Alege-o pe cea care îți place și bucură-te de o adevărată experiență culinară!

BANANA BREAD CU CIOCOLATĂ

Se bat ouăle cu telul împreună cu zahărul și scorțișoara. Se adaugă pe rând esența de vanilie, iaurtul și bananele coapte pasate cu furculița. Se incorporează treptat făina, amestecată cu sarea...

PATE SOMON

Se pune într-un bol somonul (gătit la cuptor, curățat de piele și oase) și se amestecă cu somonul afumat tocat, crema de brânză și iaurtul. Se asezonează cu sare, piper și suc de lămâie, după gust...

DOVLEAC COPT CU IAURT ȘI SOS DE CORIANDRU

Dovleacul se curăță de semințe și se taie felii. Se pun într-o tavă și se toarnă deasupra 50ml din uleiul de măsline, zahărul brun și câte un vârf de linguriță de scorțișoară, nucșoară și ghimbir măcinat...

PUI MARINAT ÎN IAURT ȘI LEGUME COAPTE

Se pune într-un robot de bucătărie ceapa, usturoiul, sucul de lămâie, chimion, iaurt și se procesează. Se acoperă puiul cu sosul, se masează bine și se marinează la frigider 2-3 ore...

IAURT ÎNGHEȚAT CU CAISE

Iaurtul se amestecă cu suc de lămâie și miere, după gust. Opțional se poate adăuga esența de vanilie. Se toarnă iaurtul în formele folosite și se decorează cu felii de caise, căpșuni, afine și se presară granola...

MERE COAPTE CU IAURT

Secționăm merele cu ajutorul unui cuțit și eliminăm miezul cu o lingură. Într-un bol, adăugăm nucile, scorțișoara, nucșoara și mierea și amestecăm bine ingredientele...

MIC DEJUN CU IAURT ȘI PERE COAPTE

Tăiem perele în patru, în mod egal. Într-un bol adăugăm sucul de portocale, scorțișoara și mierea și amestecăm bine ingredientele, până când compoziția devine omogenă...

PANCAKES CU IAURT ȘI MERE CARAMELIZATE

Mixăm ouăle într-un bol, împreună cu iaurtul și laptele. Ulterior, adăugăm zahărul, praful de copt și făina și amestecăm până la omogenizarea compoziției...

CHEC CU IAURT ȘI PORTOCALE

Spargem ouăle într-un bol, adaugăm iaurtul, esența de vanilie, coaja și sucul de portocale. Cu ajutorul unui tel amestecăm compoziția, adăugăm făina și uleiul și continuăm să amestecăm până când compoziția devine omogenă...

ROȘII COAPTE CU IAURT

Așezăm roșiile cherry într-o tavă de ceramică, adăugăm coaja de lămâie, usturoiul tocat, chimion și sare. Peste, adăugăm ulei și cimbru, de preferat să fie proaspăt...

FRITTATA CU IAURT ȘI ROȘII

Spargem ouăle într-un bol, adăugăm iaurt, sare, piper și amestecăm ingredientele cu ajutorul unui tel. După ce compoziția s-a omogenizat, adăugăm cașcavalul ras...